Sale
Wekker Robothond-wekker Modieuze handmatige vervormingsrobot voor jongen(blue)-B08RBKC4VN

Wekker Robothond-wekker Modieuze handmatige vervormingsrobot voor jongen(blue)-B08RBKC4VN

€56,86 €12,48
Aantal:  
Model: B08RBKC4VN
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Stel eenvoudig het alarm en de tijd in, de digitale wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen, afneembaar en configureerbaar, met een verlichte knop die eenvoudig op de knop op het bed drukt voor een heldere nacht.

 • Gebruiksvriendelijk ontwerp, draagbaar en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen, u kunt het buitenshuis en overal mee naartoe nemen.

 • Veilig en milieuvriendelijk ABS-materiaal, taai en antibotsing, sterke slagvastheid. Rond en braamvrij, geschikt voor baby's grip.

 • Uniek modieus ontwerp, handmatige vervormingsrobotwekker, schattig en aantrekkelijk, waardoor de kinderen ontelbare speelplezier krijgen.

 • Twee vormen zijn willekeurig vervormd, niet alleen de schattige hondenvorm, maar kunnen ook in een wekker worden veranderd, het hoofd kan naar believen 360 graden worden gedraaid en de oren en voeten kunnen op en neer worden geklapt.

 • Functie:
  1. Uniek modieus ontwerp, handmatige vervormingskleurenrobotwekker, schattig en aantrekkelijk, voor ontelbare speelplezier voor de kinderen.
  2. Twee vormen zijn willekeurig vervormd, niet alleen de schattige hondenvorm, maar kunnen ook in een wekker worden veranderd, het hoofd kan naar believen 360 graden worden gedraaid en de oren en voeten kunnen op en neer worden geklapt.
  3. Veilig en milieuvriendelijk ABS-materiaal, taai en antibotsing, sterke slagvastheid. Rond en braamvrij, geschikt voor baby's grip.
  4. Stel eenvoudig het alarm en de tijd in, de digitale wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen, verwijderbaar en configureerbaar, met een verlichte knop die eenvoudig op de knop op het bed drukt voor een heldere nacht.
  5. Gebruiksvriendelijk ontwerp, draagbaar en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen, u kunt het overal en buitenshuis meenemen.
  6. Op grote schaal gebruikt als verjaardagscadeau voor kinderen, het is het beste cadeau om kinderen eraan te herinneren aandacht te besteden aan tijd. Het is erg praktisch.
  7. Het is een populaire nieuwe favoriete wekker, geschikt voor decoratie. Geschikt voor slaapkamers, keukens, kantoren, kinderkamers, studio's of studeerkamers.

  Spec:
  Staat: 100% nieuw
  Artikeltype: Robot Dog-wekker
  Materiaal: kunststof + metaal
  Optionele kleur: blauw, wit, roze
  Geschikte leeftijd: meer dan 6 jaar oud
  Batterijtype: knoopbatterij
  Gewicht: ca. 145 g
  Maat: ca. 15x13x8cm/5.91x5.12x3.15inch (pakket)

  Paklijst:
  1 x Robot Dog-wekker
  2 x knoopbatterij

  Wekker Robothond-wekker Modieuze handmatige vervormingsrobot voor jongen(blue)-B08RBKC4VN