Sale
Marvel Avengers Bend N Flex Thor vs Loki-B08F2P7MNS

Marvel Avengers Bend N Flex Thor vs Loki-B08F2P7MNS

€66,49 €18,26
Aantal:  
Model: B08F2P7MNS
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • DRAAIEN EN KEREN! De Avengers Bend and Flex-figuren Thor en Loki hebben buigbare armen en benen die je kunt draaien en buigen en in allerlei gekke poses kunt zetten!

 • KIES JE POSE: houd die krachtige pose vast! Elke buigbare figuur heeft een accessoire om hem in een perfecte pose te plaatsen. Thor houdt zijn machtige hamer Mjolnir in de hand!

 • KLASSIEK MARVEL-ONTWERP: stel je voor dat je meestrijdt naast deze Thor- en Loki-figuren met een klassiek ontwerp geïnspireerd op het Marvel-universum.

 • VERZAMEL ANDERE BEND AND FLEX-FIGUREN: ontdek ook andere Bend and Flex-figuren voor buigtastisch speelplezier, zoals Spider-Man vs. Doc Ock, Venom, Ghost-Spider en Miles Morales. Extra figuren zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.

 • Productbeschrijving

  De heroïsche Thor en de boosaardige Loki gaan een gevecht aan voor het lot van het universum! Draai! Buig je held alle kanten op! Kinderen kunnen heerlijk spelen met hun favoriete superhelden en schurken van Marvel. Deze superflexibele Avengers Bend and Flex-figuren kunnen buigen en allerlei poses aannemen. Verzamel deze op het Marvel-universum geïnspireerde actiefiguren (elk afzonderlijk verkrijgbaar) met buigbare armen en benen. Deze gestileerde superheldactiefiguren hebben armen en benen die je kunt buigen en in allerlei poses kunt plaatsen! Kinderen vinden het geweldig om hun Bend and Flex-figuren in alle mogelijke poses te zetten en de held te spelen in de spannendste heldenavonturen. Met het meegeleverde accessoire kunnen kinderen iets extra's aan hun figuur toevoegen en hun favoriete Marvel-scènes naspelen. Beleef woeste gevechten met je held en buig hem in allerlei fantastische moves! Een echte held (of schurk) is tenslotte altijd flexibel. Copyright 2021 MARVEL. Hasbro en alle gerelateerde termen zijn handelsmerken van Hasbro.

  Veiligheidswaarschuwing

  WAARSCHUWING: er kunnen kleine onderdelen vrijkomen.

  Marvel Avengers Bend N Flex Thor vs Loki-B08F2P7MNS