Sale
Scooter met speciale effecten met antislip zelfklevend handvat Limiet Scooter Slijtvaste scooter voor woon-werkverkeer in de stad-B08SJ4ZQP8

Scooter met speciale effecten met antislip zelfklevend handvat Limiet Scooter Slijtvaste scooter voor woon-werkverkeer in de stad-B08SJ4ZQP8

€90,13 €69,15
Aantal:  
Model: B08SJ4ZQP8
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Lichtgewicht en duurzaam ontworpen, met behoud van duurzaamheid en modieus mooi ontworpen, lichtgewicht ontworpen maakt competitie met speciale effecten gemakkelijker, scootercontrole stabieler.

 • Goede keuze voor werkoverdracht, woon-werkverkeer, school, kantoor of een wandeling langs de rivier, bezienswaardigheden bekijken en avontuur tijdens de reis.

 • Scooters zijn erg goed om verkeersopstoppingen te vermijden, maar toch draagbaar genoeg om naar winkelcentra en conferenties, bussen en treinen te vervoeren.

 • Wielkern van aluminiumlegering voor en achter, hoogelastisch PU-wiel, ABEC ‑ 7 gelagerde stalen pilling.

 • Compact, gemakkelijk mee te nemen. Geïntegreerde carrosserie versteviging, aanbevolen voor gebruik door kinderen vanaf 7 jaar tot volwassenen.

 • Feature:

  1. Lichtgewicht en duurzaam ontworpen, met behoud van duurzaamheid en modieus mooi ontworpen, lichtgewicht ontworpen maakt competitie met speciale effecten gemakkelijker, scootercontrole stabieler.
  2. Goede keuze voor werkoverdracht, woon-werkverkeer, school, kantoor of een wandeling langs de rivier, bezienswaardigheden bekijken en avontuur tijdens de reis.
  3. Scooters zijn zeer goed om verkeersopstoppingen te vermijden, maar toch draagbaar genoeg om naar winkelcentra en conferenties, bussen en treinen te vervoeren.
  4. Compact, gemakkelijk mee te nemen. Geïntegreerde carrosserie voor versteviging, aanbevolen voor gebruik door kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen.
  5. Wielkern van aluminiumlegering voor en achter, hoogelastisch PU-wiel, ABEC ‑ 7 gelagerde stalen pilling.
  6. Versterkte waterdichte hoes van 65 mangaanstaal ook rem, rem kan worden ingedrukt, slijtvast en veiliger meer gegarandeerd.  Scooter met speciale effecten met antislip zelfklevend handvat Limiet Scooter Slijtvaste scooter voor woon-werkverkeer in de stad-B08SJ4ZQP8