Sale
roba Baby Nest 4-in-1 \'Tiervrienden\' afwasbaar aankleedkussen met valbeveiliging knuffelnest speel- en kruipdeken Activity Center met speelboog & speelelementen & box-B00TV624LC

roba Baby Nest 4-in-1 'Tiervrienden' afwasbaar aankleedkussen met valbeveiliging knuffelnest speel- en kruipdeken Activity Center met speelboog & speelelementen & box-B00TV624LC

€90,79 €53,36
Aantal:  
Model: B00TV624LC
Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Op de wikkelcommode dient het als comfortabele aankleedkussen met valbeveiliging door de 20 cm verhoogde rand. De PU-gecoate stof is onderhoudsvriendelijk en afwasbaar.

  • Compleet gesloten is het ruime en stabiele babynet met afneembare boog een behaaglijk speelcent.

  • Door het openen van de ritssluitingen verandert het babynestje snel in een 125 x 115 cm grote knuffel- en speeldeken. Ook in het looprooster kan het baby-nest als beschermingslaag worden gebruikt.

  • De afzonderlijke spelletjes en de speelboog zijn afneembaar en individueel te gebruiken. Je stimuleert de motoriek en de zintuigen van je baby zonder overstroming op te lopen.

  • Deze bijzondere speel- en krabbedekking met speelbodem is verkrijgbaar in vele liefdevolle ontwerpen. Alle gebruikte textiel is gecertificeerd en worden regelmatig getest op schadelijke stoffen.

  • De Roba babynestjes 4-in-1 zijn grote veranderende kunstenaars. Het multifunctionele babynest is op de commode een praktisch aankleedkussen met comfortabele valbeveiliging. De speelboog met zijn schattige speelelementen maakt het wikkelen voor je baby puur plezier. Volledig gesloten wordt het nestje een behaaglijk en veilig oppervlak voor dromen en spelen. De rondom 20 cm verhoogde rand dient als valbeveiliging en biedt je baby bescherming en veiligheid. Door het openen van de ritssluitingen in de 4 hoeken verandert het babynestje in een handomdraai tot een 125 x 115 cm grote knuffeldeken en speeldeken. Ook in het looprooster kan het babynest als gewatteerde beschermlaag worden gebruikt. De speelboog en de afzonderlijke speelelementen kunnen heel eenvoudig worden verwijderd. Alle in het 4-in-1 babynestje gebruikte textiel zijn gecertificeerd en worden regelmatig getest op schadelijke stoffen. De PU-gecoate stof is onderhoudsvriendelijk en afwasbaar. Afmetingen geopend: 125 x 115 cm, afmetingen gesloten: 85 x 75 cm.

    roba Baby Nest 4-in-1 'Tiervrienden' afwasbaar aankleedkussen met valbeveiliging knuffelnest speel- en kruipdeken Activity Center met speelboog & speelelementen & box-B00TV624LC