Sale
Magic Mini Cube onderwijs 3x3x3 wiskundige formule Magic Speed ​​ube Twist puzzel Speelgoed voor kinderen geschenk van leermiddelen Rubik\'s Cube-B08MY27P2Q

Magic Mini Cube onderwijs 3x3x3 wiskundige formule Magic Speed ​​ube Twist puzzel Speelgoed voor kinderen geschenk van leermiddelen Rubik's Cube-B08MY27P2Q

€55,54 €46,99
Aantal:  
Model: B08MY27P2Q
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • ►MULTI facetten ONTWIKKELING: The Magic Cube kan uw kind gevoel van ruimte te bevorderen en verbeteren het geheugen van een kind en het vergroten van de kracht van uw kind problemen op te lossen probleem is, zal dit klassieke puzzelspel nooit uit te gaan van stijl en houd uw kinderen korting tv.

 • ►Eco-vriendelijk materiaal: Dit stickerloze snelheid kubus is gemaakt van Eco-vriendelijke ABS materiaal, niet-giftig materiaal, onze materialen zijn internationaal erkend veiligheid en de bescherming van het milieu materialen, en heeft CE-certificaat gekregen, neem dan zeker van dat gebruik. Het leverde geen stickers en nooit fade vereisen.

 • ►PREFECT GIFT: Hoge kwaliteit en Superb rotatie, goede fault-tolerant prestaties, omvat Engels handleiding. Je zou kunnen proberen om je hersenen capaciteit of het doorbrengen van wat vrije tijd met uw dierbaren te rekken. Ultimate Kerstmis / Verjaardag cadeau voor kinderen, vrienden, familieleden. Dit klassieke puzzelgame zal nooit uit te gaan van stijl.

 • ►BEST SERVICE: Sooiy zal altijd het superieur product en een uitstekende pre-en na de dienst. Iets anders en we zullen een 100% volledige terugbetaling voor u verwerken, of doen wat anders nodig is om je gelukkig te houden.

 • Kogel punten:
  1, UV printen: UV-printing, het patroon van de kubus is helder, en heeft een hoge kleurechtheid, niet gemakkelijk te vervagen, en de tijd te gebruiken.
  2, niet-toxisch en milieuvriendelijk: de naaf is vervaardigd uit ABS materiaal niet-toxisch en milieuvriendelijk, slijtvast en krassen.
  3, zacht en flexibel: Deze kubus is zacht, soepel, stabiel en niet scheiden.
  4, een verscheidenheid aan toepassingen: kubussen kan uw handen, ogen, hersenen coördinatie, ruimtelijke verbeelding, geheugen en reactiesnelheid te oefenen.
  5, helpt om formules te onthouden: math kubussen kunnen memoriseren wiskundige formules helpen zodat leren is niet langer eentonig.
  Parameter:
  Materiaal: ABS Milieu Materiaal
  Kleur: Kleur foto
  Grootte: ongeveer 5,6 * 5,6 * 5,6 cm / 2,20 * 2,20 * 2.20in
  Verpakking: ongeveer 6,1 * 6,1 * 6,1 cm / 2,40 * 2,40 * 2.40in
  Verpakking: een kleur
  Notitie:
  Na demontage van het product, houdt de zak uit de buurt van kinderen en laat ze niet spelen.
  Tips:
  1. Door de handmatige meting, een tolerantie van 1-3 cm.
  2 als gevolg van de resolutie, helderheid, contrast, etc. schermcomputer, kan de werkelijke kleur iets afwijken van de foto. Bedankt voor uw begrip.
  Lijst:
  Cube * 1

  Magic Mini Cube onderwijs 3x3x3 wiskundige formule Magic Speed ​​ube Twist puzzel Speelgoed voor kinderen geschenk van leermiddelen Rubik's Cube-B08MY27P2Q