Sale
Loopfiets Zonder Pedalen Trainingsfiets Van 30 Cm Met Koolstofstalen Frame Voor Kinderen En Peuters Van 2 Tot 6 Jaar Oud White-B08HM2JY6C

Loopfiets Zonder Pedalen Trainingsfiets Van 30 Cm Met Koolstofstalen Frame Voor Kinderen En Peuters Van 2 Tot 6 Jaar Oud White-B08HM2JY6C

€90,56 €69,93
Aantal:  
Model: B08HM2JY6C
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • - Veiligheidsontwerp: de loopfiets zonder scherpe punten, geen pedalen, antisliphandgreep, het schokabsorptieontwerp van een zachte zitting met hoge dichtheid kan voor de bil van kinderen zorgen.

 • - Verstelbaar stuur en zadel: de balans-trainingsfiets heeft een verstelbaar stuur en de zithoogte kan worden aangepast.

 • Lichtgewicht en beschermend: de peuterfiets is gemaakt van koolstofstaal, levert moeiteloze controle of geeft vertrouwen bij de kleinste rijders, ongeacht het terrein.

 • Slijtvaste antislip schuimband: het zorgt voor een soepele rit, het wiel verbetert de stabiliteit; perfect voor het rijden op het oppervlak (op de speelplaats, het gazon of pad).

 • - Betere vroege ontwikkeling: uw peuter zal snel een gevoel van voldoening voelen. Het versterkt ook de spieren om te leunen, sturen, bewegen en lopen.

 • De ideale manier om uw kinderen eropuit te trekken. Het lichtgewicht ontwerp van de Balance Bike maakt het perfect voor kleine kinderen om mee te rijden over lange afstanden, het is ook gemakkelijk voor volwassenen om te dragen. Door de lekvrije banden hoef je je geen zorgen te maken over het oppompen van deze banden. De oogverblindende kleuren en het unieke ontwerp zorgen ervoor dat de loopfiets zich onderscheidt van de massa. Loopfietsen zijn superieur voor uw 2-4-jarige dan elke andere vorm van transport. In tegenstelling tot pedaalfietsen is deze fiets ultralicht, kinderen kunnen langer en sneller gaan dan met pedalen, en er zijn geen stabilisatoren om ze te vertragen. Terwijl kinderen snel moe worden op scooters, kan uw kleintje door op deze loopfiets te gaan zitten, maar doorgaan. De fiets vereist een eenvoudige montage, met het meegeleverde gereedschap bevestigt u eenvoudig de wielen, het stuur en het zadel.
  Geen pedaal - Laat kinderen lopen en uiteindelijk met beide voeten stevig op de grond stappen, kinderen helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van evenwicht, sturen en coördinatie.
  Merk op
  Loopfiets is geen wegvoertuig en mag niet op de openbare weg worden gebruikt.
  Controleer regelmatig de stabiliteit en draai de schroeven vast als ze los zitten. Voordat u de loopfiets gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het voertuig in volledig functionele staat verkeert en dat er geen onderdelen beschadigd zijn.

  Loopfiets Zonder Pedalen Trainingsfiets Van 30 Cm Met Koolstofstalen Frame Voor Kinderen En Peuters Van 2 Tot 6 Jaar Oud White-B08HM2JY6C