Sale
Loopfiets Safety Lightweight Kids First Running Loopfiets Trainingsfiets Voor Peuters Voor Kinderen Van 2 3 4 En 5 Jaar Oud Blue-B08H87Y259

Loopfiets Safety Lightweight Kids First Running Loopfiets Trainingsfiets Voor Peuters Voor Kinderen Van 2 3 4 En 5 Jaar Oud Blue-B08H87Y259

€90,20 €69,85
Aantal:  
Model: B08H87Y259
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • ▶ VEILIG PLEZIER VOOR LEEFTIJDEN VAN 2-6 JAAR OUD: ontwerpinspiratie ontleend aan een klassieke BMX en verkrijgbaar in verschillende kleuren, loopfietsen zijn een coole manier voor peuters om hun balans te verbeteren, zodat ze klaar zijn om over te stappen op hun eerste pedaal fiets. Al onze fietsen zijn ontworpen voor kinderen van 2-6 jaar om veilig op te rijden.

 • ▶ PERFECT VOOR HET VERBETEREN VAN DE BALANSSTABILITEIT: Onze loopfietsen hebben een pedaalvrij ontwerp met een laaghangend frame en zadel. Hierdoor kan uw kindje zijn voetjes stevig op de grond zetten en veilig met de fiets mee rijden. Terwijl de fiets heen en weer wiebelt, worden de stabilisatorspieren in hun benen geactiveerd om hun balans, coördinatie en stabiliteit te verbeteren.

 • ▶ LICHTGEWICHT STALEN FRAME PUNCTURE-PROOF BANDEN: Al onze loopfietsen zijn ontworpen met een duurzaam stalen buisframe dat lichtgewicht is om gemakkelijk te sturen en te manoeuvreren. De frames zijn voorzien van 14 "wielen met EVA foam banden. De banden zijn lekbestendig om veilig op gras, grind en beton te rijden. Geweldig om in de tuin te spelen!

 • ▶ IN DE HOOGTE VERSTELBAAR VOOR SNEL GROEIENDE KINDEREN: elke ouder weet hoe snel kinderen groeien, daarom zijn onze loopfietsen uitgerust met een in hoogte verstelbaar zadel en stuur. Draai de schroeven gewoon los om het stuur en het zadel omhoog of omlaag te brengen, zodat uw kind kan rijden terwijl het groeit. De stoel is in hoogte verstelbaar.

 • ▶ COMFORTABELE GEVOERDE ZITTING SOFT-GRIP HANDGREPEN: Onze klassieke loopfiets heeft zachte handgrepen voor superieure grip en een gewatteerde zitting voor ultiem comfort. Zoals bij alle loopfietsen, wordt hij plat geleverd met duidelijke instructies en minimale onderdelen voor snelle en eenvoudige montage. Eenmaal gebouwd, kan hij een maximaal gewicht van 60 kg dragen.

 • Perfecte 1e fiets voor peuters
  Klassiek gemodelleerd naar een BMX en verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze loopfietsen zijn een geweldige manier voor peuters om de basisprincipes van fietsen te leren.
  Makkelijk te gebruiken
  De fietsen hebben een pedaalvrij ontwerp waardoor kinderen zich op de gecapitonneerde zitting kunnen nestelen en veilig kunnen lopen of rennen.
  Lichtgewicht
  De fietsen hebben een lichtgewicht stalen frameconstructie waardoor de fietsen gemakkelijk te manoeuvreren zijn voor kinderen.

  Loopfiets Safety Lightweight Kids First Running Loopfiets Trainingsfiets Voor Peuters Voor Kinderen Van 2 3 4 En 5 Jaar Oud Blue-B08H87Y259