Sale
Loopfiets Kinderduw 4 Wielen Scooter Wandelaar Baby Scooter Fiets Voor Kinderauto\'s Draag Rit Op Speelgoed A-B08HGSXF81

Loopfiets Kinderduw 4 Wielen Scooter Wandelaar Baby Scooter Fiets Voor Kinderauto's Draag Rit Op Speelgoed A-B08HGSXF81

€90,73 €69,83
Aantal:  
Model: B08HGSXF81
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • 【Kinderfiets】 Licht van gewicht. Geschikt voor 10-36 maanden. Baby's kunnen erop rijden als speelgoed voor binnen en buiten. Kan worden gebruikt op grindwegen, tapijt, glasoppervlak etc.

 • 【Veilige veiligheidsbescherming】 De loopfiets heeft geen blootliggende bouten die het dijbeen van de baby zouden kunnen krassen. Lage stuurhoek om te voorkomen dat de baby naar beneden valt.

 • 【Ergonomische hoogte】 Om goed rijden te garanderen, laat de babyfiets kinderen een lichte buiging in de knie en duwt ze de fiets voort met hun voeten.

 • 【Stabiele en solide constructie】 De loopfiets voor baby's is gemaakt van een koolstofstalen frameconstructie die solide en stabiel is.

 • 【Veiligheidsgarantie】 Verbrede banden maken het gemakkelijker om de balans onder de knie te krijgen en geven rijders meer controle. Het zou het beste eerste verjaardagscadeau voor baby's zijn.

 • Deze scootmobiel is zo ontworpen dat ze plezier kunnen hebben terwijl ze hun loop-, duw- en balansvaardigheden verbeteren.
  De kinderen kunnen in hun eigen tempo op de gestroomlijnde stoel zitten en geleidelijk aan zelfvertrouwen winnen naarmate ze ouder worden. Dankzij de antislipwielen kan hij binnen en buiten worden gebruikt.
  De driewieler is geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden.

  Loopfiets Kinderduw 4 Wielen Scooter Wandelaar Baby Scooter Fiets Voor Kinderauto's Draag Rit Op Speelgoed A-B08HGSXF81