Sale
Kinderen Hobbelpaard Verdikking Plastic Rit Op Dierenspeelgoed Hobbelpaard Met Veiligheidsgordel Zitje Muziek Babyschommelstoel-B08QJ7TQM2

Kinderen Hobbelpaard Verdikking Plastic Rit Op Dierenspeelgoed Hobbelpaard Met Veiligheidsgordel Zitje Muziek Babyschommelstoel-B08QJ7TQM2

€90,56 €69,11
Aantal:  
Model: B08QJ7TQM2
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • [Drie-in-one baby speelgoed] -Het kan worden gebruikt voor schommelende paarden / scooters / trolleys om vreugde te brengen, de fysieke coördinatie van kinderen uit te oefenen en het atletische vermogen te verbeteren.

 • [Veilig en duurzaam materiaal] -Made van HDPE-materiaal van de commerciële kwaliteit, milieuvriendelijk, geurloos en niet-toxisch. Bevat geen BPA, maak je geen zorgen over kinderen per ongeluk bijten!

 • [Veiligheidsontwerp] -U-vormige stoelontwerp, veilig en comfortabel. Het ontwerp van de hoge rugleuning beschermt de baby tegen het verborgen gevaar voor vooruit en achterwaartse rotatie. Het ronde gepolijst ontwerp en antisliphandgrepen laten ze veilig en comfortabel worden geschud.

 • [Fall-bestendig, antislipontwerp] -four-punt ontwerp bodemplaat, 0-35 graden veilige schommel; de antislip strepen aan de onderkant kunnen niet alleen het gevoel van balans van de baby uitoefenen, maar ook voor de veiligheid van de baby.

 • [Happy Companion Gift] - een schattig uitziende schommelpaard met BB-knoppen aan beide zijden en een geluidsfunctie, die entertainment interessanter maakt en verbetert de hoorzitting en responsmogelijkheden van de baby. Rijden op het hobbelpaard op de kroon, groeit gelukkig op met de kleine prins en de kleine prinses.

 • Kenmerken:
  Met de schattige vorm en het twee-in-één ontwerp kun je twee keer zoveel geluk kopen als je kind.
  Hoogwaardige HDPE, veilig en geurvrij, BPA-Free, maak je geen zorgen over kinderen per ongeluk bijten!
  Zorgvuldig gepolijst, geen bramen en bramen, soepel en rond, veilig om te gebruiken, geen kwaad!
  Het ontwerp van de holle armleuning is ergonomischer, waardoor baby's zelfverzekerder kunnen spelen.
  Leuk en interessant geluidsproducerend speelgoed, aantrekken van de aandacht van baby's, oefenen hun visuele en auditieve zintuigen uit en laat baby's interessanter spelen.

  Productdetails:
  Naam: Kinderen schommelen van paard
  Speelgoedmateriaal: plastic
  Productformaat: zoals getoond
  Geschikt: 2-8 jaar oud
  Kleur: multicolor
  Toepasselijke mensen: meisjes, jongens
  Mogelijkheidsontwikkeling: visie, intellectuele ontwikkeling, hersentraining, grip, sensatie, hand-oogcoördinatie, interactief speelgoed, ouder-kind communicatie, interesse-ontwikkeling
  Maximale belasting: 30kg / 66lbs

  Producten omvatten:
  1 * Kinderen schommelen van paard

  Gelegenheid: Ons Fun Children's Rocking Paard is het beste cadeau voor kinderen op Halloween, verjaardag en Kerstmis, evenals het beste cadeau voor familie en vrienden. Geef ze ons hobbelpaard en breng vreugde voor alle kinderen.

  Eindelijk:
  1. Vanwege het verschil van licht en het scherm, kan de kleur van het product enigszins afwijken van de afbeelding.
  2. Dankzij de handmatige meting, laat een fout van 2-5 cm toe.
  We zullen de beste producten en services gebruiken om u te helpen.
  We hopen dat elke klant elke dag gelukkig zal zijn ^ _ ^

  Kinderen Hobbelpaard Verdikking Plastic Rit Op Dierenspeelgoed Hobbelpaard Met Veiligheidsgordel Zitje Muziek Babyschommelstoel-B08QJ7TQM2