Sale
JJSFJH Rockers Ride-Ons Baby Toy Rocking Horse Houten 2 in 1 Dual Gebruik Plush Rocking Paard met wielen voor Up Boys and Girls Children\'s Kid Animal Seat Soft Rocking Chair-B08PQNK1QS

JJSFJH Rockers Ride-Ons Baby Toy Rocking Horse Houten 2 in 1 Dual Gebruik Plush Rocking Paard met wielen voor Up Boys and Girls Children's Kid Animal Seat Soft Rocking Chair-B08PQNK1QS

€90,28 €69,54
Aantal:  
Model: B08PQNK1QS
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Filler: het gebruik van nieuwe hoogwaardige milieubescherming PP-katoenmateriaal als vulmiddel, het specifieke gevoel comfortabeler, zal geen irritatie, allergieën en andere symptomen produceren.

 • VEILIGHEID: Het hobbelpaard zwaait matig, vermijd de baby om naar voren en terug te vallen, en het ontwerp van de hoge achterkant ondersteunt comfortabel de zachte rug.

 • Houten handvat: de handgrepen zijn gemaakt van premium soepel hout, dat grote grip voor uw kinderen biedt, waardoor voldoende veiligheid is wanneer het paard schommelt.

 • Multifunctioneel: niet alleen kan schudden, maar kan ook trekken, maar duwt ook de aansluitas kan het wiel draaien om te slepen en glijden, glad gevoel voor de baby om de voorkeur te doen.

 • We bieden klanten altijd een bevredigende winkelervaring. Als u vragen hebt over onze producten, neem dan contact met ons op in de tijd, we zullen het probleem voor u binnen 24 uur beantwoorden en oplossen.

 • TYPE TYPE: Pluche Toy
  Kleurclassificatie: Owl Rocking Horse (verwijderbare was) (80 live zingen + 5 verhaal + LED-verlichting) 4 jaar oud
  Materiaal: pluche
  Geslacht: unisex, aanbevolen leeftijd: 6 maanden en hoger, maximale gewichtscapaciteit: 70 kg.
  Toepasselijk Leeftijd: 12 maanden 18 maanden 2 jaar oud 3 jaar oud 4 jaar oud

  onze service:

  Als verantwoordelijke verkoper behandelen we elke klant en elke orde te goeder trouw.We staan ​​erop om kwaliteitsproducten te maken en ons best te doen om klanten te bieden met bevredigende winkelervaring.Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij geven u een bevredigend antwoord en kijken uit naar uw patronage!

  JJSFJH Rockers Ride-Ons Baby Toy Rocking Horse Houten 2 in 1 Dual Gebruik Plush Rocking Paard met wielen voor Up Boys and Girls Children's Kid Animal Seat Soft Rocking Chair-B08PQNK1QS