Sale
Baby Gym en PlayMats Gym Activiteit Muzikale Spelen Matten voor vloer Kick en Speel Piano Gym Activiteitscentrum voor baby\'s en peuters van 0 tot 6 12 maanden oud-B08PVL3L9R

Baby Gym en PlayMats Gym Activiteit Muzikale Spelen Matten voor vloer Kick en Speel Piano Gym Activiteitscentrum voor baby's en peuters van 0 tot 6 12 maanden oud-B08PVL3L9R

€90,62 €60,24
Aantal:  
Model: B08PVL3L9R
Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Ontworpen voor baby: baby's zijn verheugd wanneer ze de grote pianotoetsen slaan en schoppen en met zoete deuntjes en knipperende lichten worden beloond! Geen huilen, alleen gelach. Als u op zoek bent naar een perfect pasgeboren speelgoed, is deze verbazingwekkende groei-met-me speelmat de juiste keuze.

  • Kick and play musical toy: onze muzikale speelmatten voor vloer baby gym speelt vrolijke kwekerij rijm, grappige geluiden en knipperende lichten met piano toetsenbord dat je baby beloont met felle lichten en muziek stimuleren alle zintuigen, inclusief gehoor en zicht.

  • Eenvoudig in gebruik: Baby Musical Piano Gym heeft 3 * 1.5V AA-batterijen (niet inbegrepen), gebruik nieuwe batterijen voor regelmatig gebruik. Onze muzikale speelmatten zijn niet-toxisch, niet schadelijk voor kinderen.

  • Perfect voor veel leeftijdsfasen: Baby Gym Fit voor 0-6 maanden en 6-12 maanden baby: kan plat op de grond worden gelegd, laat de baby kick en spelen, gids Baby spelen met piano gym als u liegt, zittend en uitgestrekt.

  • Geen risico-aankoop: als er een probleem is met uw bestelling, neem dan contact op met ons met een foto van het probleem per tekst of e-mail, we zullen het binnen 24 uur voor u oplossen. We geven u een redelijke oplossing. Uw mening is erg belangrijk voor ons. Ik hoop dat we je een aangename ervaring kunnen brengen.

  • Baby Gym en PlayMats Gym Activiteit Muzikale Spelen Matten voor vloer Kick en Speel Piano Gym Activiteitscentrum voor baby's en peuters van 0 tot 6 12 maanden oud-B08PVL3L9R