Sale
Baby Gym en PlayMats Activity Gym met Kick Piano Toetsenbord Gymmat Mat ontworpen met kleurrijke en afneembare cognitieve ontwikkelingsspeelmaten gedurende 0-12 m-B08PVLN86L

Baby Gym en PlayMats Activity Gym met Kick Piano Toetsenbord Gymmat Mat ontworpen met kleurrijke en afneembare cognitieve ontwikkelingsspeelmaten gedurende 0-12 m-B08PVLN86L

€90,98 €51,46
Aantal:  
Model: B08PVLN86L
Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Ontworpen voor baby: baby's zijn verheugd wanneer ze de grote pianotoetsen slaan en schoppen en met zoete deuntjes en knipperende lichten worden beloond! Geen huilen, alleen gelach. Als u op zoek bent naar een perfect pasgeboren speelgoed, is deze verbazingwekkende groei-met-me speelmat de juiste keuze.

  • All-round ontwikkeling: het op podium gebaseerde ontwikkeling van visuele, hoorzitting en aanraking, cognitieve en fysieke coördinatie zijn belangrijke delen van de hersen- en lichaamsontwikkeling van de baby.

  • Dik en zacht: we evenaren effectief balanceren de vlakheid en de zachtheid van de gymmat, zodat de baby stabieler kan zitten of stabieler staan. Tegelijkertijd biedt u een comfortabele en beveiligde ruimte voor de fitnessruimte van de baby.

  • Perfect voor veel leeftijdsfasen: Baby Gym Fit voor 0-6 maanden en 6-12 maanden baby: kan plat op de grond worden gelegd, laat de baby kick en spelen, gids Baby spelen met piano gym als u liegt, zittend en uitgestrekt.

  • Geen risico-aankoop: als er een probleem is met uw bestelling, neem dan contact op met ons met een foto van het probleem per tekst of e-mail, we zullen het binnen 24 uur voor u oplossen. We geven u een redelijke oplossing. Uw mening is erg belangrijk voor ons. Ik hoop dat we je een aangename ervaring kunnen brengen.

  • Baby Gym en PlayMats Activity Gym met Kick Piano Toetsenbord Gymmat Mat ontworpen met kleurrijke en afneembare cognitieve ontwikkelingsspeelmaten gedurende 0-12 m-B08PVLN86L