Sale
3-In-1 Driewieler-Loopfiets Voor Kinderen Driewielige Loopfiets Voor Baby\'s Met Muziek Cadeau Voor Kinderen Van 2-6 Jaar-B08RCN3FGK

3-In-1 Driewieler-Loopfiets Voor Kinderen Driewielige Loopfiets Voor Baby's Met Muziek Cadeau Voor Kinderen Van 2-6 Jaar-B08RCN3FGK

€90,26 €69,35
Aantal:  
Model: B08RCN3FGK
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • 3 IN 1 ONTWERP: eenvoudig wisselen tussen loopfiets, scotter en driewieler. Kan worden geïnstalleerd of verwijderd volgens uw behoeften, pedaal of trainingswiel.

 • HET IS MEER DAN ALLEEN EEN FIETS: De Senior helpt kinderen om snel evenwicht, coördinatie en motoriek onder de knie te krijgen. Beginnen op een loopfiets zal hun kracht opbouwen en hun zelfvertrouwen vergroten.

 • GEMAKKELIJK TE MONTEREN: de fiets hoeft alleen maar het stuur en de stoel te installeren, pedalen binnen enkele minuten (geen gereedschap nodig). Je kunt het met je kinderen doen om zijn praktische vaardigheden te oefenen. Dit zal een goede ervaring zijn.

 • BESTE CADEAU VOOR PEUTER: Met de loopfiets kunnen kinderen erop zitten en met hun voeten lopen in plaats van te trappen. Ontwerp voor kinderen om hun balans te ontwikkelen en zelf stuurvaardigheid te leren.

 • NA VERKOOP: Komt de ontvangen loopfiets niet overeen met de afbeelding of zijn er andere maat- en kwaliteitsproblemen, neem dan tijdig contact met ons op, wij geven u binnen 24 uur een bevredigend antwoord.

 • Specificatie:
  Kleur: roze, blauw
  Maximale belasting: 30kg
  Geschikte hoogte: 70-120 cm
  Materialen: High-Carbon Steel + PP + EVA
  Geschikte leeftijd: 2-6 jaar oud
  Gewicht: 3,8 kg
  Grootte: 65 * 39.5 * 49.5CM / 25.6 * 15.6 * 19.5 inch

  Paklijst
  1 * Kinderbalansfiets

  Notitie:
  1. Vanwege verschillende producerende batches kunnen productdetails een beetje anders zijn. Als je het verschil houdt, koop het dan voorzichtig.
  2. Houd rekening met 1-3cm verschilt vanwege handmatige meting.
  3. Vanwege het verschillende display en ander licht, weerspiegelt de afbeelding mogelijk niet de werkelijke kleur van het artikel. Bedankt voor uw begrip.

  3-In-1 Driewieler-Loopfiets Voor Kinderen Driewielige Loopfiets Voor Baby's Met Muziek Cadeau Voor Kinderen Van 2-6 Jaar-B08RCN3FGK